Smörgåsmat för kalas och picknick


Få platser i Sverige har samma myller och intensitet som Norrmalm dit såväl bofasta som turister vistas under året. Vintertid finns skridskobana att samlas kring och shoppingtillfällen för den som vill ta skydd från vintern i butiker och serveringar. Underhållning och aktiviteter är en viktig del av området och det finns alltid någonting att företa sig om man så önskar. Sommartid fylls Kungsträdgården med smaker, dofter ljud och event. Naturligtvis finns också alla möjligheter att njuta av förstklassig mat för varje årstid. Smörgåstårtor har roligt nog en naturlig plats i området. De många fester, mingel, företag och konferenser som går av stapeln här bidrar till den ström av smörgåstårtor som levereras till Norrmalm. Förutom att serveras i slutna rum, finns ofta möjlighet att också avnjuta en delikat sådan i valfri bistro.

Enkelt och festligt

Att ha med sig mat till parken är mer regel än undantag. Här finns alla möjligheter för den som vill slå sig ner i grönskan och avnjuta en bit man tillsammans med nya och gamla bekantskaper. En smörgåstårta på norrmalm är en aktivitet i sig och denna anrättning är som gjord för att tas med i väskan. Finns en bit eller två kvar från festligheterna dagen innan, är menyn redan klar utan krav på någonting annat än möjligtvis dryck för stunden. Vill man bjuda in till fest kan parken ibland kännas allt för publik. I området kan man därför finna allehanda festlokaler med tillhörande serveringar.

Rätt meny avgör

Oavsett vem man vill bjuda in till fest, och i vilken situation kalaset skall planeras, är det viktigt att se till deltagarnas kostpreferenser. I dagsläget finns ett antal dieter, allergier och medvetna val som gör utformning av en bra meny till en utmaning. Genom att välja mat som kan anpassas fritt, är det enkelt att erbjuda en enhetlig rätt som tilltalar. Naturligtvis finns också möjligheten att beställa flera smörgåstårtor för att varje gäst skall få vad de söker. En titt på hemsidorna från olika cateringföretag kan få igång fantasin och ge tankar om vad för någonting man tänkt bjuda på. Här finns ett företag som är proffs på smörgåstårtor.