Festvåning Stockholm – Att hitta rätt


Med ett mycket stort utbud av olika festvåningar i Stockholm är det inte helt enkelt att veta vilken som ska bokas. Självklart bör man boka en lokal som är anpassad för lika många gäster som beräknas komma och en lokal som passar gällande stil på festen. Men även om man har ett flertal olika faktorer som bör uppfyllas så kommer ändå att utbudet fortfarande att vara stort.

 
En väg att gå är att läsa recensioner på vad tidigare gäster ansett om festvåningarna. Titta då inte enbart på hur många stjärnor eller vilket sifferbetyg som gästerna satt. Det speglar visserligen medelbetyget men en festlokal som fått 3,5 i betyg kan mycket väl passa bättre än den som fått 4,5. Man bör därför läsa recensionerna och omdömena som ligger bakom dessa betyg. Det en person kan tycka vara negativt och något som drar ner betyget kan vara något som inte alls spelar någon roll för en annan.

Referenser

Just referenser och att höra vad andra anser om festvåningarna är något som väger tungt för de flesta när de ska välja festvåning. Allra tyngst väger åsikter från människor man känner. Att läsa recensioner på nätet är självklart en bra väg att gå men hör dig även för hos vänner för att se om någon vet om en festvåning de kan rekommendera. Det bästa är om de själva har hyrt festvåningen och inte bara varit där som gäst. Det är ju stor skillnad på att uppleva festen och att uppleva att arrangera den.

 
En annan väg att gå är att läsa om de olika festlokalerna i tidningar som exempelvis Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. DN har exempelvis en del som heter ”På Stan” där de med jämna mellanrum lyfter upp olika festlokaler i stan utifrån ett objektivt perspektiv. Sök på deras webbplatser för att hitta äldre artiklar och recensioner.

 
Lycka till !