Aktiviteter för stora sällskap i Stockholm


I stora sällskap kan det vara svårt att hitta alltifrån restauranger till saker att göra men det är förstås inte omöjligt. Däremot kan det vara bra med framförhållning och planering för att slippa spilla tid på att leta efter lämpliga saker att göra på plats. Nedan följer tips på aktiviteter och saker som kan vara bra att tänka på för stora sällskap i Stockholm.

Hitta restauranger för stora sällskap i Stockholm

Ett av dom bekymmer som kan uppstå för dom som reser i stora sällskap i Stockholm är att hitta en restaurang. Att försöka få ett bord för till exempel 10 personer eller ännu fler kan vara näst intill omöjligt utan bokning så här är verkligen ett hett tips att vara ute i god tid.

Många restauranger har kapacitet att ta emot stora sällskap men sällan med kort varsel. Det kan förvisso gå bra att sprida ut sällskapet men i dom flesta fall är det trevligt att sitta tillsammans.

Gör lite efterforskningar på nätet för att hitta lämpliga ställen och ta sedan kontakt för att göra en bokning. För väldigt stora sällskap kan det vara smart att ringa i stället för att boka på nätet – speciellt om det känns viktigt att sitta tillsammans.

Dryckesprovning som aktivitet

Vilka aktiviteter lämpar sig för stora sällskap i Stockholm? Även detta kan vara svårt men det finns några saker som lämpar sig bra att göra många personer tillsammans och en av dessa är att delta i en dryckesprovning.

Det finns provningar för bland annat följande drycker:

  • Öl
  • Whisky
  • Vin

Här kan det dock vara bra att tänka på att dryckesprovningar har åldersgräns så om personer från sällskapet inte har åldern inne kan dom heller inte delta. I övrigt är det en rolig sak att göra tillsammans för dom som vill planera in en aktivitet av något slag.

Bra att tänka på

Framförhållning och planering är som sagt viktigt inför en resa med stora sällskap i Stockholm och det gäller inte bara när det kommer till mat och dryck utan även andra saker. Kommer sällskapet långväga och ska stanna ett par dagar behövs boende och även här är det bra att fundera på om alla ska bo på samma ställe eller om alla får ansvara för eget boende.

Viktigast är dock att ha gjort bokningar för restaurangbesök, aktiviteter och annat som planeras inför besöket!